piesetractor.u445@gmail.com   0739 164 952

Politică de retur și rambursare

Posibilitatea de retur ale produselor achiziționate

Există posibilitatea de retur, deși există și câteva excepții!

Condiții de retur

Produsele achiziționate pot fi returnate până la 30 zile de la data achiziționării! Deși din partea noastră există aprobarea returului oricărui produs, mai presus de lucrul acesta, cerem cu stimă din partea clienților noștri aceeași seriozitate de care noi dăm dovadă. De aceea, apelăm la bunăvoința clienților de a înapoia produsul/produsele achiziționate dacă:

  • produsul este deteriorat
  • nu se potrivește cerințelor sau așteptărilor clientului din motive întemeiate

Metode de returnare și alte implicații

  • Apel la numărul de telefon: 0739 164 952
  • Prin scris: piesetractor.u445@gmail.com

Produsul se va returna prin metoda de livrare recomandată de către noi!
Costurile returului pot fi achitate de către noi, în funcție de motivul returnării. Ne asumăm costul returului numai dacă motivul returnării are la bază neglijența sau neatenția noastră.
Cumpărătorul va trebui să își asume costurile livrării returului dacă motivele sunt personale! De exemplu, în cazul în care clientul dorește mai întâi să probeze produsul, și constată după achiziționare că nu îi este de folos produsul fiindcă ne se potrivește așteptărilor, și dorește să îl returneze, atunci returul va fi achitat de către client. Aceasta implică atenția și responsabilitatea clientului înainte de a comanda produsul/produsele!
Suma totală a produsului returnat va fi înapoiată clientului de către noi, cu excepția costurilor de livrare, în funcție de situație! De asemenea, produsele pot fi și înlocuite.

Atenție! Orice caz diferă, de aceea, pentru succesul returului, de preferat apelați numărul de telefon și discutați personal cu vânzătorul despre situația dumneavoastră!

Ne bucurăm că ați comandat de la noi!

Derulează în sus